Hypotheekadviseur Almere

Hypotheekadviseur in Almere aan huis – Terpstra Hypotheken.

Goed en betrouwbaar hypotheekadvies in Almere krijgt u bij de Terpstra Hypotheken onafhankelijk hypotheekadviseur. Iedereen met een eigen woning krijgt er meet te maken, het oversluiten van uw bestaande hypotheken of het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Eenmaal een keuze gemaakt staat de looptijd van een hypotheek vaak een langere periode vast. Daarom is het belangrijk dat u zicht goed laat informeren zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Want weet u wat op dit moment de rente doet en wat deze in de toekomst gaat doen? Moet u uw nieuwe hypotheek lang of juist kort vastzetten? En welke vorm van hypotheek past bij u situatie, annuïteit, aflossingsvrij of spaarhypotheek? Antwoord op deze krijgt u in een vrijblijvend gesprek met een van onze hypotheekadviseurs in Almere.

Hypotheekadviseur Almere.Contact opnemen met een hypotheekadviseur.Almere

Voordeel hypotheek almereMaximale hypotheekvorm gemeente almereAlmere advies in hypotheek

Aflossingsvrije hypotheek

Per 1 januari 2013 gelden verscherpte regels met betrekking tot het aflossen van de hypotheek. Er geldt echter een overgangsregeling voor iedereen die op die datum reeds een hypotheek had. Ook in de toekomst kan aflossingsvrij geleend worden. Met behoud van rente-aftrek! Het omzetten van de aflossingsvrije hypotheek kan nu al voor 5 jaar tegen een zeer scherpe hyptheekrente. Terpstra hypotheken uit Almere verteld u graag meer over de mogelijkheden. Dure hypotheek zonder NHG? Wie in het verleden om wat voor reden dan ook een hypotheek afgesloten heeft zonder NHG, betaalt nu waarschijnlijk tussen de 4% en 6% rente. Is de hypotheek lager dan € 265.000 en er is geen onderwaarde, dan kan de hypotheek omgezet worden naar 2,8% rente (11-11-2014). De boete is in deze situatie doorgaans beperkt. 

Voordelen van onafhankelijk hypotheekadvies

Terpstra hypotheken is onafhankelijk hypotheekadviseur in Almere en dat brengt vele voordelen met zicht mee.

  • Nooit dubbel of oververzekerd en overbodige hypothecaire producten
  • Advies wat bij jullie situatie past; geen hoge hypotheek kosten
  • Zeer flexibel door ruime keuze uit vele hypotheekaanbieders
  • Mogelijkheid om over te stappen naar goedkopere of betere producten
  • Eén gezicht, aanspreekpunt, hypotheekadviseur in Almere voor al uw financiële producten

Terpstra Assurantiën & Hypotheken Almere kan u alles vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden betreffende uw hypotheek. Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier of bel tijdens kantooruren 038 3336241

Afspraak maken

bel_me_terug