Goed hypotheekadvies Terpstra hypotheken IJsselmuiden

Goed hypotheekadvies Terpstra hypotheken IJsselmuiden

U heeft nieuwe woning gekocht of één op het oog in IJsselmuiden en zoekt goed hypotheekadvies. Hypotheekadviseur Terpstra hypotheken geeft u vrijblijvend advies wat de mogelijkheden zijn voor het afsluiten van een solide en betaalbare hypotheek. Het afsluiten van een hypotheek is meestal een grote financiële keuze die u een paar in uw leven doet. Belangrijk is dat u duidelijk, helder en eerlijk advies krijgt om zo de juiste keuze te maken voor het afsluiten van een hypotheek.

 

BEREKEN HIER ZONDER ENIGE VERPLICHTING DE HYPOTHEEK MOGELIJKHEDEN

kortings_actieHypotheekadviseur IJsselmuidenIJsselmuiden

Voordeel hypotheek ijsselmuidenmaximale hypotheekIJsselmuiden advies in hypotheek


Werkwijze hypotheekadviseur IJsselmuiden

Voor het afsluiten van een hypotheek doorlopen we een stappen plan. Eerst inventariseren we uw wensen, de huidige situatie en mogelijkheden. Vervolgens bespreekt de hypotheekadviseur de verschillende hypotheekvormen die mogelijk zijn. Op het moment dat de randvoorwaarden helder zijn zoals de looptijd van de hypotheek, hoogte van het hypotheekbedrag, looptijd en hypotheekvorm gaat de adviseur een voorstel doen voor type hypotheekconstructie en geeft uitleg hoe de constructie in elkaar zit. Hierbij moet u denken aan levensverzekering, subsidie, voordelen op fiscaal gebied, juridische punten van aandacht etc. Indien opdracht geeft voor het afsluiten van de hypotheek gaat de hypotheekadviseur inventariseren welke hypotheekverstrekker het beste aanbod heeft. Als onafhankelijk hypotheekadviseur hebben wij keuze uit meer dan 20 hypotheekverstrekkers zodat u gegarandeerd bent van het beste aanbod. Vaak is er ook nog onderhandelingsruimte om extra korting te krijgen op uw hypotheekrente. Na het ondertekenen van de offerte wordt de aanvraag in gang gezet. De verzekering wordt gecontroleerd en eventuele NHG wordt aangevraagd. Terpstrahypotheken heeft speciale afspraken met taxateurs en notarissen wat u aanzienlijk geld bespaard. Uiteraard heeft u zelf de keuze bij welke notaris de hypotheek laat passeren en welke taxateur u inschakelt voor het taxateren van de woning.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur

Wilt u graag meer weten wat wij voor u kunnen beteken. En wilt u graag meer inzicht in uw financiële mogelijkheden voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek in IJsselmuiden? Bel dan 038 333 6241 of neem contact op via het contactformulier onze hypotheekadviseur neemt dan zo spoedig contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

 
 

 

Afspraak maken

bel_me_terug