Hypotheekadviseur Zwolle

Hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Zwolle

Terpstra hypotheken hypotheekadviseur in Zwolle voor een goed en betrouwbaar hypotheekadvies. Als onafhankelijk en erkend hypotheekadviseur beschikken wij over de mogelijkheid om uw hypotheek onder te brengen bij meer dan 20 verschillende hypotheekverstrekkers en banken. Dit in tegenstelling van de meeste banken waar u verder geen keuze heeft. Onze werkwijze is helder en duidelijk, zonder enige verplichting kijken we graag met u welke hypotheek het beste bij uw situatie past.  Loop dan ook gerust tijdens kantooruren bij ons binnen of maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs uit Zwolle. Onze hypotheekadviseur komt dan bij u aan huis op de door u gewenste tijd. Of het nu gaat om de aankoop van een (nieuwbouw) woning in Zwolle of het oversluiten van een reeds bestaande hypotheek. Onze adviseurs kijken graag vrijblijvend naar uw financiĆ«le plaatje.

 
 
kortings_actiecontact_content2

voordeel_oversluitenmaximale_hypotheekhypotheek_check

 

 

Historisch lage hypotheekrente

Rente was nog nooit zo laag! De hypotheekrente 10 jaar vast met NHG lag in 2008 rond de 5%. In de jaren daarna is deze gestaag gezakt en ligt nu (oktober 2014) rond de 3%. De hypotheekrente is nooit zo laag geweest. De hypotheekrente voor 5 jaar vast ligt zelfs rond de 2,3% (oktober 2014). Indien u wilt weten wat de actuele hypotheekrente op dit moment is? Doe dan de hypotheek check op onze website. Hiermee krijgt u vrij gemakkelijk in beeld te zien wat de mogelijkheden zijn op dit moment voor u.

 

Korting op de hypotheek kosten in Zwolle

Indien u een hypotheek afsluiten bij Terpstra Hypotheken kunt u flink besparen op de hypotheekkosten. Wij hebben speciale afspraken het notarissen en taxateurs zodat u tegen de laagst mogelijke kosten u hypotheek kunt afsluiten. Daarnaast hebben wij regelmatig hypotheek acties waarmee wij u extra rente korting kunnen geven bij het oversluiten of afsluiten. U ontvangt zo een goed hypotheekadvies tegen zeer concurrerende tarieven ten op zichtte van andere hypotheekadviseurs in Zwolle.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct met ons kantoor. Vaak kunnen wij u telefonisch ook al een indicatief hypotheekadvies geven over de mogelijkheden voor het oversluiten of afsluiten van een hypotheek.

 

Afspraak maken

bel_me_terug