Starterslening Kampen

Starterslening gemeente Kampen & IJsselmuiden: 3 jaar lang gratis geld

Wie voor het eerst een woning wil kopen, maar onvoldoende inkomen heeft om de hele hypotheek te kunnen dragen, kan in aanmerking komen voor een starterslening in de gemeente Kampen (IJsselmuiden). Er is sprake van dat deze regeling binnenkort gaat verdwijnen. Wie er nog gebruik van wil maken, doet er verstandig aan dit jaar nog een woning te kopen.

 

Starterslening in kampenAdvies voor een starterslening in ijsselmuidenGemeente dronten een starterslening

Voordelig een starterslening in gemeente kampen.maximale hypotheekIJsselmuiden advies in hypotheek

Startersleningen verschillende per gemeente

Startersleningen zijn er in verschillende constructies, wij zijn zeer bekend met de starterslening van de gemeente Kampen. In het kort komt het hier op neer dat u tegen een zeer lage rente of zelfs geen rente een aantal jaar geld kunt lenen. Op het moment dat de rente periode af loopt wordt er gekeken of uw inkomen genoeg is gestegen. Op dat moment daat u welk rente betalen. Is uw inkomen nog niet gestegen dan vind er een hertoetsing plaats en gaat u een bedrag betalen die past bij uw financiele mogelijkheden.

 

Diverse gemeenten met startersleningen: Kampen, Emmeloord, Dronten en Lelystad

In diverse gemeenten is het mogelijk een starterslening te krijgen. Gemeenten die hier in de regio startersleningen verstrekken zijn Kampen, Emmeloord, Dronten, Lelystad. U dient wel aan verschillende voorwaarden te voldoen die per gemeente kunnen verschillen. Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Afspraak maken

bel_me_terug